Το καλοκαίρι, ο Λιονέλ Μέσι μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και τα σενάρια για τον ίδιο και την Παρί Σεν Ζερμέν δίνουν και παίρνουν.
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, με την απάντησή του να ρίχνει… λάδι στη φωτιά.
«Δεν θέλω να παρεξηγηθούν τα λόγια μου, αλλά στ’ αλήθεια, ποιος προπονητής στον πλανήτη δεν θα ήθελε τέτοιον παίκτη; Είναι ένας εκ των δύο κορυφαίων παικτών στην ιστορία του αθλήματος, δεν τίθεται προς συζήτηση αυτό.
Τον σέβομαι απεριόριστα, τον θαυμάζω τόσο πολύ και προτιμώ να μην πω κάτι για εκείνον, νομίζω αυτή είναι η ύψιστη τιμή που μπορώ να του δείξω. Είμαστε και οι δύο από τα σπλάχνα της Νιούελς κάτι που είναι υπέροχο, ένας δεσμός που συνδέει όλους τους πρώην παίκτης αυτής της ομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Παριζιάνων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις Φορτούνης και Μασούρας με την Αλ Καλίτζ – Δύο γκολ πέτυχε κόντρα στην Αλ Ακντούντ και 4 στα τελευταία 5 ματς ο Μασούρας, σκόραρε για 3ο σερί παιχνίδι ο Φορτούνης.
Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες λύσεις από τον Ολυμπιακό σε άμυνα κι επίθεση κι έτσι κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Volley League.