Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διθύραμβοι της «AS» για τον Γιακουμάκη

Διθύραμβοι της «AS» για τον Γιακουμάκη

Η Ισπανική εφημερίδα «AS» αποθεώνει τον Γιώργο Γιακουμάκη για την εξαιρετική σεζόν που διανύει με τη φανέλα της Φένλο

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει τρελάνει ολόκληρη την Ευρώπη με τα κατορθώματα του στην Ολλανδία και τη Φένλο, αφού δεν σταματά σκοράρει με την ομάδα του.

Η Ισπανική εφημερίδα «AS» δεν άφησε ασχολίαστες τις εμφανίσεις του Έλληνα επιθετικού κάνοντας ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα για τη μάχη του για το Χρυσό Παπούτσι.

Συγκεκριμένα, κάνει αναφορά στην ΑΕΚ η οποία τον άφησε να φύγει και δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να κάνει τέτοια ματς, ενώ αναφέρεται και στις επιδόσεις του όπου έχει 20 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα της «AS» για τον Γιακουμάκη:

«Το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από την ΑΕΚ για να ξεκινήσει τη δεύτερη εμπειρία του εκτός Ελλάδας και δεν μπορούσε καν να φανταστεί εκείνη την εποχή τον αντίκτυπο που θα είχε σε ένα πρωτάθλημα, την Eredivisie, από το οποίο πέρασαν πολλοί από τους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ρομάριο, Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς, Φαν Νίστελροϊ, Χούντελααρ, Λουίς Σουάρες.

Πολλοί από αυτούς ήρθαν από την Ολλανδία, όπως ο Γιακουμάκης, ο οποίος το καλοκαίρι απορρίφθηκε από την ΑΕΚ και τώρα βλέπει το όνομά του δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη μάχη της «Χρυσής Μπάλας».

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει σημειώσει 20 από τα 32 γκολ του για την ομάδα στο πρωτάθλημα, το 60% και τώρα ο ελληνικός σύλλογος μπορεί να τραβάει τα μαλλιά του. Η ΑΕΚ ουσιαστικά απαλλάχτηκε από τον Γιακουμάκη, τον οποίο δεν εμπιστεύτηκε ποτέ. Τον έστειλε στη Φενλό έναντι 150.000 ευρώ, ενώ διατήρησε και ποσοστό μεταπώλησης 10-15%».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024