Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: «Κάποιοι παίκτες πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία»

Σφαιρόπουλος: «Κάποιοι παίκτες πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Χάποελ Γκιλμπόα/Γκαλίλ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι φανερά απογοητευμένος, τονίζοντας ότι κάποιοι παίκτες του πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε με 79-70 από τη Χάποελ Γκιλμπόα/Γκαλίλ για το εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Ισραήλ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, καθώς απουσίαζαν Σκότι Ουίλμπεκιν, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Άντζελο Καλοϊάρο, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους υπόλοιπους και τόνισε ότι κάποιοι παίκτες του πρέπει να αλλάξαν τη νοοτροπία τους.

«Από το ξεκίνημα του ματς μας έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να μας νικήσουν. Αμυντικά δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά ήμασταν κακοί στην επίθεση, σχεδόν σε όλο το ματς. Δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, χάσαμε κάποια λέι απ και δεν παίζαμε ομαδικά.

Αυτό, ήταν ένα καλό μάθημα, στο πώς πρέπει να παίρνουμε αυτά τα ματς. Αλλά, ορισμένοι παίκτες θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία», ανέφερε ο 53χρονος προπονητής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024