Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει αύξηση των αποδοχών του στα 10 εκατ. ευρώ.
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βέλγος σταρ ολοκλήρωσε τις επαφές με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας για την επέκταση του συμβολαίου του, κατά δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2025.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Ντε Μπρόινε αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει αύξηση των αποδοχών του στα δέκα εκατ. ευρώ και της ρήτρας εξαγοράς στα 200 εκατ. ευρώ.
Ο Ντε Μπρόινε εντάχθηκε στο δυναμικό της Σίτι το 2015, από τη Βόλφσμπουργκ με το ποσό ρεκόρ, τότε, των 72.77 εκατ. δολαρίων. Ο Βέλγος άσος κατέκτησε δύο τίτλους στην Αγγλία, ενώ πέρσι αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς, με 13 γκολ και 20 ασίστ στο ενεργητικό του.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ