Εκλογές ΗΠΑ : Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, λέει ο Μπαίντεν εν όψει των αποτελεσμάτων
Να μην προχωρήσει σε προβλέψεις, επέλεξε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, Τζο Μπάιντεν, σε δηλώσεις του από το Ντέλαγουεαρ, λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης στις ΗΠΑ
Να μην προχωρήσει σε προβλέψεις, επέλεξε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, Τζο Μπάιντεν, σε δηλώσεις του από το Ντέλαγουεαρ, λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης στις ΗΠΑ.
«Θα δούμε. Αν υπάρχει κάτι για να μιλήσω απόψε, θα μιλήσω – αν όχι, θα περιμένω μέχρι να μετρηθούν οι ψήφοι» επεσήμανε αρχικά μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Φιλαδέλφεια.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «υπάρχουν τόσα πολλά που παίζονται τώρα».
"What I'm hearing is… there's overwhelming turnout"
Joe Biden tells reporters in Wilmington, Delaware "the things that are happening bode well for the base that has been supporting me"
Latest updates: https://t.co/tdoU2ZOM7M pic.twitter.com/PeHTIJQDgA
— BBC News (World) (@BBCWorld) November 3, 2020
«Είναι προφανές ότι νικάμε» λένε στο στρατόπεδο Μπάιντεν
Πάντως, λίγο νωρίτερα στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών επικρατεί αισιοδοξία για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, η υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν εξέφρασε την αισιοδοξία της για την έκβαση του αποτελέσματος. «Είναι προφανές ότι νικάμε».
Η ίδια εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο νικητής θα αναδειχθεί από απόψε.
Όπως τόνισε, δεν θα υπάρξει ανάγκη να κερδίσει ο Μπάιντεν την Φλόριντα και την Πενσυλβάνια, καθώς θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις ψήφους των 270 εκλεκτόρων.
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)


















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442