Εκλογές ΗΠΑ : Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, λέει ο Μπαίντεν εν όψει των αποτελεσμάτων
Να μην προχωρήσει σε προβλέψεις, επέλεξε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, Τζο Μπάιντεν, σε δηλώσεις του από το Ντέλαγουεαρ, λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης στις ΗΠΑ
Να μην προχωρήσει σε προβλέψεις, επέλεξε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, Τζο Μπάιντεν, σε δηλώσεις του από το Ντέλαγουεαρ, λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης στις ΗΠΑ.
«Θα δούμε. Αν υπάρχει κάτι για να μιλήσω απόψε, θα μιλήσω – αν όχι, θα περιμένω μέχρι να μετρηθούν οι ψήφοι» επεσήμανε αρχικά μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Φιλαδέλφεια.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «υπάρχουν τόσα πολλά που παίζονται τώρα».
«Είναι προφανές ότι νικάμε» λένε στο στρατόπεδο Μπάιντεν
Πάντως, λίγο νωρίτερα στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών επικρατεί αισιοδοξία για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, η υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν εξέφρασε την αισιοδοξία της για την έκβαση του αποτελέσματος. «Είναι προφανές ότι νικάμε».
Η ίδια εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο νικητής θα αναδειχθεί από απόψε.
Όπως τόνισε, δεν θα υπάρξει ανάγκη να κερδίσει ο Μπάιντεν την Φλόριντα και την Πενσυλβάνια, καθώς θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις ψήφους των 270 εκλεκτόρων.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.