Δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε 1-1 έχασε ο Μάρκο Λιβάγια στο 27ο και 28ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Στο 27’ ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Κιτρινόμαυροι, ο Φουχς έδιωξε, ο Μπακάκης πήρε το ριμπάουντ, έκανε το γύρισμα και ο Λιβάγια με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ. Ο πορτιέρο της Λέστερ, ωστόσο, δεν αιφνιδιάστηκε και με εντυπωσιακή απόκρουσε είπε «όχι» στον Κροάτη.
Ένα λεπτό αργότερα ο Λιβάγια βρήκε χώρο και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το διαγώνιο πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σμάιχελ.
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.