ΑΕΚ-Λέστερ : Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του Λιβάγια
Ο Κροάτης απείλησε στο 27’ και στο 28’, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ
Δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε 1-1 έχασε ο Μάρκο Λιβάγια στο 27ο και 28ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Στο 27’ ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Κιτρινόμαυροι, ο Φουχς έδιωξε, ο Μπακάκης πήρε το ριμπάουντ, έκανε το γύρισμα και ο Λιβάγια με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ. Ο πορτιέρο της Λέστερ, ωστόσο, δεν αιφνιδιάστηκε και με εντυπωσιακή απόκρουσε είπε «όχι» στον Κροάτη.
Ένα λεπτό αργότερα ο Λιβάγια βρήκε χώρο και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το διαγώνιο πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σμάιχελ.
Δείτε τις δύο φάσεις:
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα (vid)
- Πρόκριση-θρίλερ για την Παρί (2-2)
- Μιλάνο – Ολυμπιακός 3-0: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442