Δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε 1-1 έχασε ο Μάρκο Λιβάγια στο 27ο και 28ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Στο 27’ ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Κιτρινόμαυροι, ο Φουχς έδιωξε, ο Μπακάκης πήρε το ριμπάουντ, έκανε το γύρισμα και ο Λιβάγια με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ. Ο πορτιέρο της Λέστερ, ωστόσο, δεν αιφνιδιάστηκε και με εντυπωσιακή απόκρουσε είπε «όχι» στον Κροάτη.
Ένα λεπτό αργότερα ο Λιβάγια βρήκε χώρο και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το διαγώνιο πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σμάιχελ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Σόλσκιερ ήταν το φαβορί για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας, αλλά τελικά η διοίκηση του συλλόγου άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Νορβηγό, επιλέγοντας τον παλαίμαχο μέσο
Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε Μπρούνο Φερνάντες, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστό ότι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Χ.