Πανικός προκλήθηκε στα Κορφιάτικα Θεατρικά Βραβεία που απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.
Όλα ξεκίνησαν με το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη το οποίο προοριζόταν για την Μαρία Κίτσου.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες μέλισσες» απουσίαζε από τη βραδιά γιατί είχε γύρισμα και ο διοργανωτής Μουζακίτης ανέφερε από την σκηνή: «Αφού η Μαρία Κίτσου απουσιάζει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού…».
Όπως ήταν φυσικό στην αίθουσα υπήρξε μεγάλη αναταραχή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, συμπρωταγωνιστή της Κίτσου στη σειρά να αποχωρεί έξαλλος παρόλο που θα βραβευόταν αμέσως μετά.
Μετά την παρέμβαση του Σπύρου Μπιμπίλα το βραβείο της Κίτσου δεν αποσύρθηκε και το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας