Επιστρέφει στον Άρη ο Θωμάς Ναζλίδης μετά από ενάμισι χρόνο.
Ο 32χρονος πρώην παίκτης πλέον των «κιτρινόμαυρων», συναντήθηκε με τον Μίχαελ Ένινγκ και τον Άγγελο Χαριστέα στα γραφεία της ΠΑΕ, και αναμένεται να αναλάβει τα ηνία του team manager της ομάδας.
Η θέση του γενικού αρχηγού ανήκε μέχρι πρότινος στον Δημήτρη Νιαρχάκο. Η πρόσληψη του Ναζλίδη αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αύριο και στη συνέχεια θα δώσει το παρών στην προπόνηση της ομάδας.
Ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Σοχού, και στη συνέχεια πέρασε από Μακεδονικό, Καβάλα, Πλατανιά, Βέροια, Λάρισα, Άρη, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Τρίγλια Χαλκιδικής.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Διαιτησία «μαύρα χάλια» από τον Τσακαλίδη στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται σε κρίσιμα ματς. Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι στο 82’
Η Σενεγάλη νίκησε 1-0 την Αίγυπτο με γκολ του Σαντιό Μανέ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νιγηρία - Μαρόκο.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπρούνο Ονιεμαέτσι, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκινούν βασικοί για Μαρόκο και Νιγηρία, αντίστοιχα, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.