Λίγες εβδομάδες μετά την δημόσια ανακοίνωσή της ότι σταματά το τραγούδι η Χάρις Αλεξίου μάς χαρίζει ένα υπέροχο ντουέτο με την Yasmin Levy.
Η Σεφαραδίτικης καταγωγής, Εβραιοϊσπανή Yasmin Levy με την ξεχωριστή χροιά, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό και η Χάρις Αλεξίου, η φωνή σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής του ελληνικού τραγουδιού, συναντιούνται και δίνουν η καθεμία από μία ερμηνεία που κάνει την διαφορά.
Η Yasmin έγραψε την μουσική, η Χάρις τους στίχους στα ελληνικά, κι εκείνη στα Ισπανικά.
Για «αυτό που πάντα λείπει» μιλάει η μία και για μια «negrita sombra” συνεχίζει η άλλη. Ο τίτλος του τραγουδιού αποφασίστηκε να είναι στα αγγλικά το “ This Shadow”.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας