Κοροναϊός : Στη μάχη για την παραγωγή εμβολίου ο Μπιλ Γκέιτς
Ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε συνέντευξή του στους Times ότι ο κοροναϊός αποτελεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη του και πως θα χρηματοδοτήσει με κάθε τρόπο την παρασκευή και γοργή διανομή εμβολίου σε όλον τον κόσμο
Ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε συνέντευξή του στους Times ότι ο κοροναϊός αποτελεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη του και πως θα χρηματοδοτήσει με κάθε τρόπο την παρασκευή και γοργή διανομή εμβολίου σε όλον τον κόσμο.
Ο χειρότερος εφιάλτης του
Συγκεκριμένα, ο μεγιστάνας της Microsoft δήλωσε ότι η παγκόσμια πανδημία είναι ο «χειρότερος εφιάλτης» του και πως επί χρόνια ανησυχούσε για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας πανδημίας.
Στη συνέντευξή του ο δισεκατομμυριούχος -του οποίου το φιλανθρωπικό ίδρυμα φέρεται να είναι πλέον ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ- δήλωσε έτοιμος να μπει στη μάχη.
Χρηματοδότηση για πολλά εμβόλια
Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει την παραγωγή πολλών διαφορετικών εμβολίων, ακόμη και πριν εγκριθούν, ώστε να είναι έτοιμα προς διανομή το συντομότερο δυνατό.
Ο Μπιλ Γκέιτς είπε στους Times ότι η φιλανθρωπική οργάνωση υγείας στο όνομά του θα προχωρήσει στην κατασκευή εργοστασίων για την παραγωγή δισεκατομμυρίων δόσεων διαφορετικών πιθανών εμβολίων, τα οποία θα διανεμηθούν σε όλο τον κόσμο μόλις δοθεί η έγκριση για κάποιο από αυτά.
Στόχος η άμεση διανομή σε όλον τον κόσμο
Ειδικότερα αναφέρθηκε στην παραγωγή δόσεων ενός υπό ανάπτυξη εμβολίου στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, για το οποίο έχουν ξεκινήσει δοκιμές σε ανθρώπους.
Όπως σημείωσε οι δοκιμές σε ανθρώπους του συγκεκριμένου εμβολίου έχουν ήδη αρχίσει και εάν τα αποτελέσματα είναι θετικά τότε «εμείς θα βοηθήσουμε ώστε να διασφαλιστεί ότι θα γίνει μαζική παραγωγή του».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας