Συνέβη και στη Γαλλία: Ιερέας τέλεσε παράνομα λειτουργία για το Πάσχα
Μπορεί ο κοροναϊός να σαρώνει ολόκληρο τον πλανήτη και τις κυβερνήσεις να παίρνουν αυστηρά μέτρα κατά της εξάπλωσης του φονικού ιού φαίνεται πως οι κουτοπόνηροι που προσπαθούν να «ξεγελάσουν» τις αρχές και να κάνουν του κεφαλιού τους αποτελώντας σοβαρό κίνδυνο για το σύνολο της κοινωνίας, φαίνεται πως... δεν είναι ελληνικό προνόμιο
Μπορεί ο κοροναϊός να σαρώνει ολόκληρο τον πλανήτη και τις κυβερνήσεις να παίρνουν αυστηρά μέτρα κατά της εξάπλωσης του φονικού ιού φαίνεται πως οι κουτοπόνηροι που προσπαθούν να «ξεγελάσουν» τις αρχές και να κάνουν του κεφαλιού τους αποτελώντας σοβαρό κίνδυνο για το σύνολο της κοινωνίας, φαίνεται πως… δεν είναι ελληνικό προνόμιο.
Έτσι, μετά το Κουκάκι και την Κέρκυρα, περιστατικό παράβασης των μέτρων συνωστισμού σε κλειστούς χώρους συνέβη και στο… Παρίσι.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής Figaro παράνομη Πασχαλινή λειτουργία τελέστηκε στο ναό Saint-Nicolas-du-Chardonnet, στο πέμπτο διαμέρισμα του Παρισιού.
Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν πολίτες που διαμένουν κοντά στον ναό ειδοποίησαν τις αρχές με το άκουσμα μελωδιών.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές όταν έφτασε η αστυνομία βρήκε κλειστές τις πόρτες. Ενώ δεν είναι γνωστό αν έφτασε εγκαίρως κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ή μετά το τέλος της.
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως επέβαλε πρόστιμο στον ιερέα για μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων.
Όπως έγινε γνωστό, μέσα στον ναό κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, υπήρχαν περίπου 40 άνθρωποι, ενώ οι πόρτες ήταν κλειστές.
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)




















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442