600 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
1/3 ματσάκι μαιντανός και σχοινόπρασο, ψιλοκομμένα
1 κουτ. σούπας σουσάμι
2 κουτ. σούπας oyster sauce
Διαδικασία
Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει, για 4′ – 5′. Προσθέτουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τα κρεμμύδια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 5′ – 6′. Προσθέτουμε τα αβγά και μαγειρεύουμε για περίπου 2′, ανακατεύοντας για να ψηθούν και να σπάσουν σε κομμάτια. Ρίχνουμε τη σόγια σος, προσθέτουμε το ρύζι μπασμάτι και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό, το σχοινόπρασο, το σουσάμι και περιχύνουμε με την oyster sauce. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας