Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ Made in Senegal, που αναφέρεται στη ζωή του, ο επιθετικός της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ αποκάλυψε πως χτίζει νοσοκομείο στη Σενεγάλη, προκειμένου να δώσει ελπίδα στους ανθρώπους της χώρας.
«Ήμουν 7 χρονών. Παίζαμε στο δρόμο, όταν με πλησίασε ένας ξάδερφός μου και μου είπε: Σαντιό, ο πατέρας σου πέθανε. Απάντησα: Αλήθεια; Αστειεύεται… Αδυνατούσα να το συνειδητοποιήσω. Πριν πεθάνει, είχε κάποιου είδους αρρώστια μερικές εβδομάδες. Του δίναμε κάποια παραδοσιακά γιατροσόφια που τον κράτησαν 3-4 μήνες. Ωστόσο, η αρρώστια επέστρεψε και τα φάρμακα δε λειτουργούσαν πλέον, και επειδή στο χωριό μου, το Μπαμπαλί, δεν είχε νοσοκομείο, χρειάστηκε να τον μεταφέρουμε σε διπλανό χωριό μήπως και του σώσουν τη ζωή. Αλλά δεν κατέστη δυνατό» σχολίασε ο Μανέ, ενώ για τη σχέση με τον πατέρα του είπε:
«Όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου μού έλεγε πως ήταν υπερήφανος για εμένα. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Ο θάνατός του είχε αντίκτυπο τόσο σε εμένα όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια. Όμως, σκέφτηκα πως πλέον πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τη μητέρα μου. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο όταν είσαι νέος».
LIVE: Βαλένθια – Σεβίλλη. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την αναμέτρηση Βαλένθια – Σεβίλλη για τη 15η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Ο Λάντο Νόρις είναι ο Πρωταθλητής για το 2025 στη Formula 1, με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι ο νικητής του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι, μία νίκη, ωστόσο, που δεν ήταν ικανή να του δώσει τον τίτλο.
Η 11άδα που ανακοίνωσε ο Μπενίτεθ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ ΑΕΛ (17:30). Φανέλα βασικού στον Κότσαρη έδωσε ο Ισπανός τεχνικός.
LIVE: Αστέρας – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την αναμέτρηση Αστέρας – Λεβαδειακός για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.