Η διοίκηση της Λίβερπουλ έκανε χρήση της έκτακτης νομοθεσίας της Κυβέρνησης για τον κοροναϊός και ανέστειλε τις συμβάσεις των εργαζομένων της. Ωστόσο, η κίνηση γνώρισε παγκόσμια κατακραυγή και αποδοκιμάστηκε ακόμα και από πρώην ποδοσφαιριστές της.

Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσαν ότι δεν θα προβούν σε παρόμοια ενέργεια. Μετά από έντονη κριτική, η Λίβερπουλ ανέκρουσε πρύμναν και αποφάσισε να κρατήσει σε υπηρεσία τους υπαλλήλους της.

«Πήραμε λανθασμένη απόφαση, όπως αποδείχθηκε αυτή, την περασμένη εβδομάδα και θα θέλαμε να απολογηθούμε. Συζητήσαμε με τους μετόχους για την καλύτερη δυνατή λύση. Όπως φαίνεται ήταν η λανθασμένη να βάλουμε τους υπαλλήλους στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης λόγω της έλλειψης δράσης στην Πρέμιερ Λιγκ εξαιτίας του κοροναϊού.

Οι προθέσεις μας ήταν εξ αρχής να προστατεύσουμε τους μισθούς των εργαζομένων μας και να μη χάσουν απολύτως τίποτα. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε άλλους τρόπους όσο καιρό δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και για την απόφαση που πήραμε θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη» αναφέρει η ανακοίνωση της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας