Γιάννα Νταρίλη: Δυστυχώς είναι άσχημα τα πράγματα στην Νέα Υόρκη»
Η γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι στην Νέα Υόρκη λόγω κορωναϊού.
Η γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι στην Νέα Υόρκη λόγω κορωναϊού.
«Η Νέα Υόρκη είναι σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας»
«Βρισκόμαστε στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, στο επίκεντρο της πανδημίας, δυστυχώς είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν είναι καλά τα πράγματα εδώ. Η Νέα Υόρκη είναι σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας. Βγαίνεις έξω στους δρόμους και δεν υπάρχει ψυχή, όλοι φορούν μάσκες, πολύ περίεργα για την πόλη που είναι ζωντανή 24 ώρες το 24ωρο. Δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό πέρα από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.
Προσπαθούμε να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους, τους γονείς μας δεν τους βλέπουμε. Αγοράζουμε φαγητά από το σούπερ μάρκετ και τους τα αφήνουμε απέξω.
Έχω έναν φίλο Ελληνοαμερικάνο που πέθανε προχθές από τον ιό, ζούμε έναν εφιάλτη!», αποκάλυψε η Γιάννα Νταρίλη.
Δείτε εδώ!
- ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα απασχόλησης για ειδικές ομάδες ανέργων
- Ανατροπή στις καθυστερήσεις – Τι έδειξε μια νέα μελέτη για τον ναρκισσισμό;
- Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Πoλιορκία της Αθήνας α λα Παρίσι ή αποχώρηση με το κεφάλι ψηλά;
- Τραγωδία στην Ταϊλάνδη με 22 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες: Γερανός έπεσε πάνω σε τρένο
- Συνταγές: Κεφτέδες τόνου
- Το 2025 ήταν η τρίτη θερμότερη χρονιά ιστορικά
- H κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα καταγγέλλει σχέδιο δολοφονίας του προέδρου Τσάβες
- Η διαλειμματική νηστεία δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442