Η Κατερίνα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το κρεβάτι του πατέρα της πάνω στο οποίο καθόταν και τον περίμενε η γάτα του, στην οποία είχε εκείνος μεγάλη αδυναμία. Και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Μην τον περιμένεις. Δεν θα γυρίσει πια. Αντίο Μπαμπά μου».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.