Η Marca αναφέρει σε δημοσίευμα της πως η UEFA αποφάσισε να αναβάλλει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς δεν θα γίνει
Η UEFA αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας τη διακοπή του Champions League και του Europa League επ’ αόριστον λόγω της έξαρσης του κοροναϊού στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca», αλλά και της «Mundo Deportivo», οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την απόφαση προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο ιός και για να μην αυξηθούν τα κρούσματα.
Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια απόψε για τους «16» του Europa League αναβάλλονται μετά από την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και φυσικά και το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς που θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη.
Ο λόγος που η UEFA προχωράει σε αυτή τη δραστική κίνηση είναι η εξάπλωση του ιού που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων με ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Ρεάλ να μπαίνουν σε καραντίνα.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.