Ολυμπιακός: Η απουσία του Μιλουτίνοφ και το «στοίχημα» των δύο Αμερικανών
Οι δύο Αμερικανοί είναι αναγκασμένοι να βγουν μπροστά από την στιγμή που ο Σέρβος σέντερ είναι στα… πιτς. Ο Έλις που δεν μασάει και ο πάουερ φόργουορντ Ρούμπιτ που παίζει αναγκαστικά στο «5»
Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που στηρίζει πολλά στην θέση του σέντερ του. Δεν είναι ψέμα.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεκίνησε την χρονιά ως ο πρώτος πόλος για την επίθεση της ομάδας του Πειραιά. Δεν είναι ο Μίλου της περσινής καταπληκτικής σεζόν, αλλά σε 24 ματς στην Ευρωλίγκα έχει 10,3 πόντους κατά μέσο όρο, με 65,6% στο δίποντο και 8,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, έχοντας 19,2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!
Ο Σέρβος δεν είναι σίγουρα τόσο αποδοτικός στο αμυντικό κομμάτι, χωρίς αυτόν όμως οι Ερυθρόλευκοι και έτσι όπως έχει δομηθεί από το καλοκαίρι η ομάδα του Πειραιά, το πρόβλημα το «5» βγάζει μάτι.
Αυτόματα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπρεπε να αλλάξει πλάνα, τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις καταστάσεις και να δώσει μεγαλύτερες ευθύνες στον Οκτάβιους Έλις και τον Ογκουστίν Ρούμπιτ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.