Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος.
Όπως έκαναν γνωστό οι Ακρίτες μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ο Πανόπουλος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματά τους που αφορούν το αγωνιστικό αλλά και φυσικά το… εξωαγωνιστικό επίπεδο.
Μια ημέρα μετά την απόφαση – καταπέλτη του Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λίγκας να προχωρήσει σε αφαίρεση 12 βαθμών από την ομάδα της Ξάνθης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να τοποθετηθεί πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που… καίνε το σύλλογο της Θράκης.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο κ. Χρήστος Πανόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (7/3) και ώρα 14:00 στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί σε live streaming».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει την τρελή πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά την πρόκρισή της επί της Ίντερ στους «16» του Champions League, ο θρυλικός Τιερί Ανρί την αποθέωσε.
Η UEFA εξετάζει τις ρυθμίσεις σχετικά με την πολλαπλή ιδιοκτησία σε συλλόγους ποδοσφαίρου, με τον Andrea Traverso, διευθυντή έρευνας και χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας της UEFA, να προειδοποιεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή ενέχει σημαντικούς κινδύνους.