Ο κοροναϊός έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα να επιδρά και στις καθημερινές συνήθειες ανθρώπων αλλά και ποδοσφαιρικών ομάδων.
Τρανό παράδειγμα η Νιουκάστλ η οποία όπως ανέφερε ο προπονητής της θα σταματήσουν οι μεταξύ τους χειραψίες εξαιτίας του ιού COVID-19 μετά και από προτροπή των γιατρών της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Στιβ Μπρους: «Στην ομάδα έχουμε τη συνήθεια να δίνουμε τα χέρια με όλους τους συναδέλφους όταν βλεπόμαστε το πρωί, όμως αποφασίσαμε να απαγορεύσουμε τις χειραψίες, έπειτα από προτροπή των γιατρών μας.
Είμαστε όπως όλοι οι άλλοι. Ευτυχώς έχουμε έναν εξαιρετικό γιατρό που μας κρατά ενήμερους για το τι πρέπει να κάνουμε».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.