Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες η σημερινή προπόνηση

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες η σημερινή προπόνηση

Χωρίς τους Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (1/3) κόντρα στην Ξάνθη.

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη την προσεχή Κυριακή (1/3). Οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Λεό Ζαμπά δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, καθώς εξακολουθούν να τα ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Από εκεί και πέρα η υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος έκανε ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές του, σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, την κυκλοφορία της μπάλας και τη συμπεριφορά της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του «Δικέφαλου του Βορρά»:

«Η δουλειά ενόψει Ξάνθης συνεχίστηκε στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Παρασκευής.

Το τεχνικό επιτελείο έχει επικεντρώσει τις τελευταίες μέρες τη δουλειά κυρίως στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής, προκειμένου οι παίκτες να αρχίσουν να βρίσκουν και πάλι το εύκολο γκολ στα παιχνίδια τους.

Την Παρασκευή (28.02) μετά το απαραίτητο ζέσταμα, και κάποια παιχνίδια rondo, ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές του, σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, την κυκλοφορία της μπάλας και τη συμπεριφορά της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά είναι οι μοναδικοί παίκτες που δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Το Σάββατο (29.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Ξάνθη».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024