Θα έχει διάρκεια 30 χρόνια και θα αφορά κατοικίες που έχουν χτιστεί εντός δασών και δασικών εκτάσεων, εφόσον δεν είναι μεμονωμένες, αλλά βρίσκονται εντός οικιστικών πυκνώσεων και δεν έχουν οικοδομηθεί μετά τον Ιούνιο του 2011
Λύση α λα αυθαίρετα για τα κτίσματα που βρίσκονται στα δάση – εντός των λεγόμενων οικιστικών πυκνώσεων – προωθεί η κυβέρνηση.
Το σχέδιο που προβλέπει την τακτοποίησή τους για 30 χρόνια παρουσιάστηκε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο. Από το υπουργείο Περιβάλλοντος γίνεται προσπάθεια ο νέος σχεδιασμός να κινείται στο πνεύμα των τελευταίων αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Απρίλιο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (με πρόεδρο τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου) έκρινε ως αντισυνταγματική διάταξη νόμου με την οποία εξαιρούνταν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών οι περιοχές όπου έχουν αναπτυχθεί οικιστικές πυκνώσεις.
-Οι λεπτομέρειες της νέας ρύθμισης για τις κατοικίες που έχουν χτιστεί εντός δασών και δασικών εκτάσεων
-Η διαδικασία τακτοποίησης και ο υπολογισµός των προστίµων
-Ποια η κατάσταση σήμερα με τα δασικά αυθαίρετα, ποιες περιοχές εξαιρούνται
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας