Πατρίτσια Φιλντ: «Είμαι κατά των ηλεκτρονικών αγορών στα ρούχα»
Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι καλές μόνο για την αγορά τροφής για σκύλους και όχι για ρούχα σύμφωνα με την ελληνοαμερικανίδα ενδυματολόγο Πατρίτσια Φιλντ.
Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι καλές μόνο για την αγορά τροφής για σκύλους και όχι για ρούχα σύμφωνα με την ελληνοαμερικανίδα ενδυματολόγο Πατρίτσια Φιλντ.
«Εγώ, όταν πρόκειται για τη μόδα, θέλω να την αισθάνομαι και να την αγγίζω. Θέλω να βλέπω την κίνησή της. Επομένως δεν αγοράζω ρούχα μέσω διαδικτύου. Ηλεκτρονικά παραγγέλνω μόνο τροφή για τους σκύλους μου» δήλωσε η Φιλντ, σύμφωνα με το Page Six.
Η ενδυματολόγος του «Sex and the City» πρόσθεσε: «Ο χρόνος κινείται και υποθέτω ότι ορισμένα πολυκαταστήματα έχουν ξεπεράσει το χρόνο ζωής τους, και λυπάμαι που τα βλέπω να συνεχίζουν», σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.