Με μία ανάρτησή του στο Instagram, o Πέτρος Φιλιππίδης καλωσόρισε την επιστροφή του MEGA στους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά και την ένταξη της αγαπημένης σειράς 50-50 που πρωτοπροβλήθηκε το 2005.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο ένας από τους έξι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς.
Σε αυτή, έπαιζε μαζί με τους: Παύλο Χαικάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Ανδρούτσου και Βάνα Ραμπότα.
Στο Instagram ανήρτησε φωτογραφία που «θύμισε τα παλιά» συνοδεύοντάς τη με τη χαρακτηριστική ατάκα που έλεγε ως Νικηφόρος: «50-50!!!! Ξαναμαναερχόμαστε στο νέο MEGA! Παιδί μου, παιδί μου!».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας