Ευρωλίγκα: Σπανούλης – Καλάθης κυριάρχησαν στη δεκαετία
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους κορυφαίους σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες από την 1η Ιανουαρίου έως και την 31 Δεκεμβρίου με τους δύο Έλληνες γκαρντ να ξεχωρίζουν
Η δεκαετία σιγά σιγά ολοκληρώνεται, με το 2019 να μας αποχαιρετά και το 2020 να έρχεται σε μερικά 24ωρα.
Η Ευρωλίγκα λοιπόν αποφάσισε να παρουσιάσει τους αριθμούς της δεκαετίας, αναφορικά με τους παίκτες που έλαμψαν σε αυτή από την 1η Ιανουαρίου του 2010 έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2019.
Δεν γινόταν σε αυτές τις στατιστικές κατηγορίες να λείπουν οι ηγέτες των ελληνικών ομάδων.
Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη δεσπόζει σε αυτές αλλά και του Νικ Καλάθη, την ώρα που φιγουράρει στα ριμπάουντ και εκείνο του Γιάννη Μπορούση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.