Μάλιστα, ένα μήνα μετά τη γέννηση της κορούλας της δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία μας έδειξε το σώμα της.
«30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου και το σώμα μου αρχίζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ, όμως πραγματικά η φύση είναι φοβερή και με λίγο προσοχή, σωστό φαγητό και λίγη γυμναστική στο σπίτι, το σώμα επανέρχεται… Μπορείτε και εσείς οι νέες μανούλες και μη, να κάνετε τη δική σας προσπάθεια για να νιώσετε καλά με το σώμα σας, τον εαυτό σας και τη διάθεσή σας, είναι πολύ σημαντικό και για το μωρό σας! Κουράγιο και δύναμη σε όλες», είχε γράψει η Βασιλική Μιλλούση.
Πρόσφατα, η νέα μανούλα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την ίδια να χαζεύει όλο αγάπη την κορούλα της.
«Το κάνετε ή το κάνατε και εσείς αυτό, ε; Να κάθεστε και να χαζεύετε όσο κοιμάται 🤪🙈🙈👶 #inlove #mybaby #χαζομαμά #χαζομπαμπας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας