Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν μετά την λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιάννης Αναστασίου.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, δέχτηκε την ανατροπή, ισοφάρισε λίγο πριν την λήξη του αγώνα, ωστόσο δέχτηκε γκολ στο 90+3′, κάτι που εξόργισε τον Έλληνα τεχνικό.
Αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Είναι σκληρό, δεν έχω να πω κάτι άλλο».
Ενώ στη συνέχεια σχολίασε το γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι στην εκπνοή του ματς από τον Ολιβέιρα.
«Εσύ στη θέση μου δεν θα ήσουν εκνευρισμένος; Δεν επιτρέπεται να δέχεσαι τέτοιο γκολ, δεν επιτρέπεται».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.