Όγκνιεν Βράνιες : Τι ετοιμάζει για τα γενέθλια του
Ο αμυντικός της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες έχει τα γενέθλια του και οι Σέρβοι λένε πως ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς στην Αθήνα. Παράλληλα βρίσκει τρόπο να «πικάρει» ξανά την Καρλέουσα φέρνοντας στην Αθήνα την «άσπονδη» φίλη της, Τσέτσα
Μια απίθανη –σχεδόν εξωφρενική- ιστορία φιλοξενεί η σερβική εφημερίδα Kurir.
Επικαλούμενη ανώνυμη πηγή υποστηρίζει ότι ο Όγκνιεν Βράνιες ετοιμάζει «τρελό» πάρτι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για τα γενέθλια του. Ο αμυντικός της ΑΕΚ γίνεται 30 χρονών στις 24 του μήνα και μιας και η κόρη του έχει γενέθλια την ίδια μέρα ετοιμάζεται να του δώσει να καταλάβει.
«Κλείνει» ένα ολόκληρο μαγαζί, φέρνει μουσικούς από την πατρίδα του. Και κυρίως: Φέρνει στην Ελλάδα την μεγάλη «εχθρό» της Γελένα Καρλέουσα. Την περίφημη «Τσέτσα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου, για την ώθηση που πήραν οι Ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη «διαβολοβδομάδα».
Ο Κώστας Λούδης, παλιά δόξα του ελληνικού πόλο και νυν τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας, αποθέωσε την Ελλάδα για την πορεία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξήγησε γιατί είναι το φαβορί για το χρυσό.