Ο Αβραάμ και ο Τοροσίδης, ξέρουν να «κλειδώνουν» ανατροπές!
Ο Αβραάμ και ο Τοροσίδης έδειξαν με την απόδοσή τους πως δεν βρίσκονται στην ομάδα τους μόνο για να φτιάχνουν το κλίμα στα αποδυτήρια. Μπορούν να βγαίνουν μπροστά και αγωνιστικά.
Όταν παίρνεις παιχνίδι που θεωρείται ντέρμπι και μάλιστα με ανατροπή τότε πηγαίνεις ευτυχισμένος στο κρεβάτι σου. Όταν μάλιστα το καταφέρνεις ενώ έχεις χάσεις νωρίς στη διάρκειά σου δυο κομβικούς παίκτες όπως ο Τσιμίκας και ο Ποντένσε τότε κοιμάσαι σαν πουλάκι.
Σε όλα αυτά προσθέστε την δήλωση-παραδοχή του Πέδρο Μαρτίνς ότι ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στη καλή του φάση. Αν βρισκόταν προφανώς το παιχνίδι που έπιασε για περίπου είκοσι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο θα το έπιανε για πολύ μεγαλύτερο διάστημα και το σκορ θα έπαιρνε διαστάσεις.
Δεν υπάρχει καμία διάθεση υποτίμησης της προσπάθειας αλλά και της θέλησης που έδειξαν οι παίκτες του Αρη να πάρουν το ντέρμπι και να πανηγυρίσουν με τους χιλιάδες οπαδούς τους.
Φαινόταν όμως ότι είναι αντικειμενικά δύσκολο σε ένα ματς με ανεβοκατεβάσματα της μπάλας να σταθούν και να ανταπεξέλθουν.
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442