Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε μια συνέντευξη – χείμαρρο, η Μαρία Κορινθίου που ξέσπασε κατά ορισμένων κριτικών και της γενικής αμφισβήτησης που δέχεται συχνά.
Τα σχόλια των κριτικών συνεχίζουν να σε πληγώνουν ή πλέον τα έχεις συνηθίσει; «Ποιων κριτικών; (γελάει). Πες μου, ποιων κριτικών, των ανίδεων; Αυτών που απλά κάθονται για να σχολιάσουν; Όχι, δεν με πληγώνουν, με εξοργίζουν! Άλλο πράγμα η κριτική, άλλο η κακία και η εμπάθεια»
Από την άλλη, όμως, ο καθένας δεν δικαιούται να έχει άποψη; «Όχι, δεν δικαιούται. Άποψη να έχεις όταν μιλάς εμπεριστατωμένα και με γνώμη, όταν γνωρίζεις τι λες. Τα έχουμε μπερδέψει λίγο, για μένα, τα πράγματα. Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ! Άλλοι, θα το πάρουν τώρα αυτό που σου λέω και θα το κάνουν… Εγώ, δεν ανοίγω το στόμα μου όταν δεν γνωρίζω κάτι ή κάποιον!»
«Μιλάνε απλά για να πούνε κάτι και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και πάλι, είναι ανίδεοι σε αυτά που λένε. Γιατί δεν έχει βγει ένας άνθρωπος από τον χώρο μου, να πει τίποτα; Γιατί άνθρωποι του χώρου μου, με στηρίζουν! Πάρε, για παράδειγμα, την κυρία Μάρθα Καραγιάννη, το τι έχει πει για μένα. Προφανώς, παιδιά, η κακία πουλάει!».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας