Γαλλία: Κατάθεση έδωσαν τρία πιθανά θύματα του Έπσταϊν
Τα τρία αυτά πρόσωπα αυτά κατέθεσαν τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ στα μέσα κοινής δικτύωσης έχει γίνει έκκληση σε πιθανά θύματα του Έπσταϊν να επικοινωνήσουν με τις αρχές
Τρία πιθανά θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή, εμφανίστηκαν στις γαλλικές αρχές στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στη χώρα για το αν ο Αμερικανός χρηματιστής διέπραξε σεξουαλικά αδικήματα στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο της εισαγγελίας στο Παρίσι.
Τα πρόσωπα αυτά κατέθεσαν τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Στα μέσα κοινής δικτύωσης έχει γίνει έκκληση σε πιθανά θύματα του Έπσταϊν να επικοινωνήσουν με τις αρχές, σύμφωνα με την εισαγγελία.
Το γραφείο του επικεφαλής της εισαγγελίας Παρισίου ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για να διακριβώσει αν ο Έπσταϊν διέπραξε σεξουαλικά αδικήματα επί του γαλλικού εδάφους ή εις βάρος ανήλικων Γαλλίδων στο τέλος Αυγούστου.
Ο Έπσταϊν είχε δηλώσει αθώος στις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί στις ΗΠΑ για σεξουαλική διακίνηση ανήλικων κοριτσιών, κάποια από τα οποία ήταν μόλις 14 ετών. Στις 10 Αυγούστου βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του σε φυλακή του Μανχάταν σε ηλικία 66 ετών. Η ιατροδικαστική έκθεση αποφάνθηκε ότι θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας