Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Έπσταϊν: Βίντεο δείχνει τον πρίγκιπα Άντριου στο σπίτι του χρηματιστή

Υπόθεση Έπσταϊν: Βίντεο δείχνει τον πρίγκιπα Άντριου στο σπίτι του χρηματιστή

Νέα εξέλιξη παίρνει η εμπλοκή του πρίγκιπα Άντριου στην «υπόθεση Έπσταϊν», μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο του 2010 που τον δείχνει στην κατοικία του χρηματιστή στη Νέα Υόρκη, να αποχαιρετά χαμογελώντας μια γυναίκα

Νέα εξέλιξη φαίνεται πως παίρνει η εμπλοκή του πρίγκιπα Άντριου στην «υπόθεση Έπσταϊν», μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο του 2010 που τον δείχνει στην κατοικία του χρηματιστή στη Νέα Υόρκη, να αποχαιρετά χαμογελώντας μια γυναίκα στο κατώφλι.

«Σοκαρισμένος» ο πρίγκιπας Άντριου

Ο μεσαίος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης. «Η Αυτού Υψηλότης αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση κάθε ανθρώπινου όντος και ο υπαινιγμός ότι θα μπορούσε να εγκρίνει να συμμετέχει ή να ενθαρρύνει τέτοιες πρακτικές είναι φρικτός», ανέφερε το Μπάκιγχαμ σε σε ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε χθες από το πρακτορείο Press Association.

Το βίντεο

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε χθες -οκτώ μέρες μετά την αυτοκτονία του Έπσταϊν στο κελί του σε φυλακή της Νέας Υόρκης, στην ιστοσελίδα Mail on Sunday. Η βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε επίσης ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε υποδεχθεί τον Έπσταϊν στα βασιλικά ανάκτορα Μπαλμόρα στη Σκωτία το 1999. Την περίοδο εκείνη ο Έπσταϊν είχε ήδη αρχίσει να εμπλέκεται σε κύκλωμα trafficking ανήλικων κοριτσιών.

Δύο χρόνια αργότερα ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να συνάντησε μια ανήλικη, που είχε στρατολογήσει ο Έπσταϊν, στο Λονδίνο, όπως είχε υποστηρίξει το 2014 στο δικαστήριο η Βιρτζίνια Τζιούφρι, παλαιότερα γνωστή ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς- ένα από τα φερόμενα θύματα του χρηματιστή. Η Τζιούφρι, η οποία ήταν τότε 17 ετών, ισχυρίστηκε ότι έκανε τρεις φορες σεξ με τον Βρετανό γαλαζοαίματο, τη μία απ’ αυτές «σε μια μπανιέρα», αλλά δεν προσκόμισε αποδείξεις και το δικαστήριο απέρριψε ως «αναίσχυντες» τις αιτιάσεις της, ενώ και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τις έχουν απορρίψει επανειλημμένως και κατηγορηματικά.

Η φωτογραφία

Υπάρχει, ωστόσο, μια παλιά φωτογραφία η οποία δείχνει τον  Άντριου να αγκαλιάζει την Τζιούφρι σ’ ένα πάρτι. Η υπόθεση φέρνει σε δύσκολη θέση τον πρίγκιπα και τη βασιλική οικογένεια. Ο Άντριου ήταν πρεσβευτής της χώρας του στο εξωτερικό για το εμπόριο και τις επενδύσεις επί δέκα χρόνια μέχρι το 2011, όταν παραιτήθηκε από την θέση του μετά από τις κατηγορίες για τις σχέσεις του τόσο με τον Έπσταϊν, όσο και με άλλες αμφιλεγόμενες προσωπικότητες.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024