Καζατζόγλου – Παπακώστας: Τελικά χωρίζουν ή όχι;
H είδηση για το χωρισμό μεταξύ Εβελύν Καζατζόγλου και Τζώρτζ Παπακώστα έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία...
Ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που φροντίζουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Γιώργος Παπακώστας. Ωστόσο η είδηση περί χωρισμού του ζευγαριού, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία
Το γνωστό μοντέλο και ο σεφ-επιχειρηματίας, μετρούν αρκετούς μήνες σχέσης φροντίζοντας να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα. Επιπλέον και οι δύο, αποφεύγουν να δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έβελυν και Τζωρτζ έγιναν ζευγάρι τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν γνωρίστηκαν στο εστιατόριό του σεφ.
«Είχα πάει για την παρουσίαση των παπουτσιών της Μαίρης (Συνατσάκη) και νόμιζα ότι τον ήξερα… Λίγο το Instagram, λίγο αυτά.. Πήγα τον χαιρέτησα και μου λέει ‘’Δε γνωριζόμαστε’’;! Έτσι γνωριστήκαμε. Μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εγώ δεν έκατσα πάρα πολύ στο μαγαζί εκείνη την ημέρα. Κάπως έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση που κράτησε… πολύ καιρό, γιατί κάναμε dating για αρκετό καιρό. Βγήκαμε ορισμένες φορές και πήραμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε… Είμαστε μαζί από τον Δεκέμβρη» είχε πει χαρακτηριστικά το μοντέλο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
Πρόσφατα δημοσιεύματα ωστόσο θέλουν τους δυο τους να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Ωστόσο, μία πρόσφατη ανάρτηση της Έβελυν Καζατζόγλου και το σχόλιο του Τζώρτζ Παπακώστα «θολώνει» το τοπίο και τα σενάρια περί χωρισμού.
Συγκεκριμένα, η κοκκινομάλλα καλλονή δημοσίευσε στο στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα παγωτό.
Η φωτογραφία μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια και ένα από αυτά ήταν και του Γιώργου Παπακώστα, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Hey You», συνοδευόμενο από ένα emoji με καρδούλες στα μάτια.
Αλήθεια ή φήμες, μόνο χρόνος θα δείξει τι τελικά ισχύει για τη σχέση τους…
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442