Δύσκολες ώρες περνά ο Καρμέλο Άντονι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς καμία ομάδα του ΝΒΑ δεν του έχει προσφέρει συμβόλαιο.
Ο πολύπειρος Μέλο παραμένει ακόμα free agent και ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς δεν βλέπει ανταπόκριση από καμία ομάδα!
Το νούμερο «3» του draft του 2003 εξέφρασε δημόσια την οργή και την ανησυχία του για τις εξελίξεις στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, δείχνοντας αρκετά ενοχλημένος: «Μου λέτε ότι δεν μπορώ να βρω θέση σε ρόστερ 15 παικτών μεταξύ 30 ομάδων;»
Ήταν τα λόγια του, ενώ και ο προσωπικός του γυμναστής Κρις Μπράντλεϊ ανέφερε πρόσφατα:
«Στην περίπτωσή του συμβαίνει αυτό που συνέβη και με τον Άλεν Άιβερσον. Κατά κάποιο τρόπο μπήκε στη μαύρη λίστα. Βρέθηκε σε μία κατάσταση στην καριέρα του όπου οι ομάδες σκεφτόντουσαν πως ‘θα θέλει να έχει τον ρόλο του, οπότε θα μείνουμε μακριά’. Νομίζω ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον Άντονι τώρα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.