Το υπέροχο νησί των Ανέμων έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς διάσημους από όλο τον κόσμο! Από αυτούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα… «άτακτα αγγελάκια» της Βικτόρια Σίκρετ!
Το πασίγνωστο μοντέλο, Αλεσσάντρα Αμπρόζιο έφτασε στο υπέροχο νησί των Ανέμων για να παρευρεθεί στο γάμο της φίλης της, Άνας Μπεατρίς Μπαρόζ!
Τα άκρως σέξι μοντέλα απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι στη πανέμορφη Μύκονο και οι φωτογραφίες που αναρτούν στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram πραγματικά «κόβουν» την ανάσα!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας