Ιδιαιτέρως αισιόδοξος και… ανυπόμονος ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λεό Ζαμπά, μέσω social media έδωσε το σύνθημα για την ολοκλήρωση της σεζόν.
Ο Δικέφαλος του Βορρά επέστρεψε στις προπονήσεις και ο νεαρός άσος δήλωσε έτοιμος να γράψει Ιστορία.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram: «Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, επιστρέφω σπίτι για να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Μαζί με τους συμπαίκτες μου, να γράψουμε τα ονόματα μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ».
Να σημειώσουμε ότι από σήμερα Τετάρτη (20/03) οι Ασπρόμαυροι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον ακούγεται όλο και πιο έντονα για άλλες ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει με το συμβόλαιο του στην Παρί.
Πότε είναι προγραμματισμένα τα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ – Ανοικτή η έδρα διεξαγωγής μετά τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.
Αναρτήθηκε το βίντεο με τις στιγμές που κινηματογραφούσε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο - Δείτε τι τράβηξε με την κάμερά του