Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη για την Ευρωβουλή, η οποία έγινε από κοινού με τη Φώφη Γεννηματά την Πέμπτη, έχει και το παρασκήνιό της. Οχι, όμως, κακό παρασκήνιο όπως θα περίμεναν κάποιοι στη Χαριλάου Τρικούπη.
Απ’ ό,τι μαθαίνω, η συμφωνία για να είναι ξανά υποψήφιος ο νυν ευρωβουλευτής είχε κλείσει εδώ και μήνες και ουδεμία σκιά υπήρχε στις σχέσεις τους. Απλά ο Ν. Ανδρουλάκης είχε δεσμευτεί ότι θα κατέβαινε υποψήφιος μόνο αν οι εκλογές γίνονταν με σταυρό και όχι με λίστα.
Οταν αυτό «κλείδωσε», ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα έτσι ώστε το ΚΙΝΑΛ να πάει ισχυρό στις ευρωεκλογές.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.