Το πρώτο τέρμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με την Αλ Ιτιχάντ είναι πλέον γεγονός.
Ο Σέρβος επιθετικός έπειτα από έξι παιχνίδια κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, έστω και αν χρειάστηκε να το κάνει μέσω εκτέλεσης πέναλτι, την οποία και ευστόχησε στο 62o λεπτό του αγώνα με την Αλ Φέιχα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η απόφαση να πάψει η υποχρεωτική χρήση περιβραχιονίων και εμφανίσεων με ουράνια τόξα ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη συμπερίληψη, την ατομική ελευθερία και την εικόνα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.