Μετά τις ανάσες που πήραν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από το δευτεριάτικο ρεπό, απαραίτητο μετά από μια γεμάτη εβδομάδα που είχαν με τρεις αγώνες και 300 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, σήμερα επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις. Ο Δικέφαλος στο ΟΑΚΑ έκανε το χρέος του παίρνοντας ακόμα μια νίκη φτάνοντας τις 21 και πλέον τώρα στρέφει την προσοχή του σ’ αυτό που έρχεται και είναι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 24η αγωνιστική της Super League.
Σε λίγες ώρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα αρχίσει το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής. Ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς εκτός από τους τραυματίες Δημήτρη Πέλκα και Ελ Καντουρί, αλλά και τον τιμωρημένο Λέο Ζαμπά, θα περιμένει να μάθει σε τι κατάσταση είναι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Λημνιό και Αντελίνο Βιερίνια. Ο πρώτος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, μετά από μια δυνατή σύγκρουση με τον Μαυρομάτη. Ο νεαρός επιθετικός μάλιστα είχε κάποιες ζαλάδες, αλλά και κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Ο αρχηγός του Δικεφάλου αντικαταστάθηκε στο ματς της Κυριακής λόγω επιβάρυνσης, αλλά και τραυματισμού. Σήμερα θα εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και στη συνέχεια θα γνωρίζει ο Λουτσέσκου αν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα μπορεί να τους υπολογίζει.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.