Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Κρήτη κερδίζοντας το Ρέθυμνο και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στην Α1 κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν καθαρά θέμα απόδοσης των πρασίνων που απλά έπρεπε να επιβάλουν το ρυθμό τους, να βάλουν τους δικούς τους νόμους στο παρκέ και να πάρουν άνετα τους δυο βαθμούς.
Αυτό έγινε εν μέρει όμως, καθώς από ένα σημείο και έπειτα οι παίκτες του Πιτίνο… σταμάτησαν να παίζουν. Χαλάρωσαν, κάνοντας συνεχώς λάθη, δεν είχαν συγκέντρωση στο παιχνίδι και ειδικά στην αμυντική τους λειτουργία με συνέπεια το Ρέθυμνο να πλησιάσει.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.