Το ξαφνικό πρόβλημα τραυματισμού του Γιάνις Στρέλνιεκς έβαλε σε σκέψεις τον Ολυμπιακό. Ο Λετονος γκαρντ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα λείψει κάτι παραπάνω από τέσσερις εβδομάδες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι Ερυθρόλευκοι να σκανάρουν την αγορά για να δουν αν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα λύση για την περιφέρεια τους.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε στην Ποντγκόριτσα το Μαυροβούνιο (20:00), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι Θάντερ επικράτησαν εκτός έδρας των Μάβερικς με 100-87 και πήραν ένα σημαντικό «διπλό» - Πρωταγωνιστής της νίκης, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, που ολοκλήρωσε το ματς, με 30π.