Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεκόπη ξαφνικά το δελτίο της ΕΡΤ - Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Διεκόπη ξαφνικά το δελτίο της ΕΡΤ – Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Ανησυχία προκάλεσε η αιφνίδια διακοπή του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ το βράδυ του Σαββάτου, η οποία τελικά οφειλόταν σε «εισβολή» αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι θέλησαν να πουν τα αιτήματά τους αλλά και να ασκήσουν κριτική στην ΕΡΤ

Ανησυχία προκάλεσε η αιφνίδια διακοπή του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ το βράδυ του Σαββάτου, η οποία τελικά οφειλόταν σε «εισβολή» αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι για τον νέο νόμο Γαβρόγλου για τους διορισμούς, θέλησαν να πουν τα αιτήματά τους, αλλά και να ασκήσουν κριτική στην ΕΡΤ

Ειδικότερα, λίγο μετά την έναρξη του δελτίου, και ενώ ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα.

Σε λίγα δευτερόλεπτα η παρουσιάστρια του δελτίου διέκοψε τον ρεπόρτερ και είπε ότι πρέπει να προχωρήσουμε εκτάκτως σε ένα μικρό διαφημιστικό διάλειμμα.

Το διαφημιστικό διάλειμμα διήρκεσε πάρα πολύ και ακολουθήθηκε από προβολή προγράμματος σε επανάληψη με όλους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα.

Οι πρώτες πληροφορίες που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν έκαναν λόγο για εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο κεντρικό στούντιο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=48gE3uKpnr8

Ακολούθησαν για αρκετή ώρα διαπραγματεύσεις για το εάν θα κάνει δηλώσεις στο κανάλι εκπρόσωπος των αναπληρωτών, οι οποίες κατέληξαν σε θετική απάντηση.

Με την επανέναρξη του δελτίου ειδήσεων η κεντρική παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι η διακοπή οφειλόταν σε «παρέμβαση» των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο στούντιο. Ο εκπρόσωπός τους πρόσθεσε θα απευθύνει σε λίγο το μήνυμά τους.

Όντως μόλις ολοκληρώθηκε η μετάδοση του ρεπορτάζ που βρισκόταν σε εξέλιξη πριν διακοπεί το δελτίο ο εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών είπε τα αιτήματά τους, με τους συναδέλφους του από πίσω να κρατούν πανό «τα εργατικά δικαιώματα μπροστά. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει» και να φωνάζουν συνθήματα.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί άσκησαν δριμεία κριτική στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου για τους διορισμούς, το οποίο ζήτησαν να αποσυρθεί, ενώ -εξηγώντας προφανώς και την κίνησή τους να «μπουκάρουν» στο στούντιο- άσκησαν κριτική και στην ίδια την ΕΡΤ για τον τρόπο που πρόβαλε το συγκεκριμένο θέμα, κατηγορώντας τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ότι δεν έκανε καμία αναφορά στις αντιδράσεις τους και τα αιτήματά τους.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024