O MVP του φετινού Ολυμπιακού, Νικόλα Μιλουτίνοφ, θα απουσιάσει από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι των Ερυθρόλευκων στη Euroleague.
Ο σέρβος σέντερ παραμένει εμπύρετος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του ούτε στο αυριανό ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (10/1, 22:00).
Ο «Μίλου» έχασε και τον αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ (νίκησαν 91-87 οι Πειραιώτες) και πλέον ο Μπλατ θα πρέπει να διαχειριστεί ξανά το πρόβλημά του και να δει πως θα καλύψει εκ των έσω την απουσία του απέναντι σε μία γεμάτη front line όπως αυτή της Ρεάλ.
Τη θέση του στην 12άδα αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Αγραβάνης.
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει επίδοση 11-6 σε 17 αγωνιστικές στη Euroleague, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης 14-3.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.