Κοζέρ: Είχα αποστολή να σταματήσω τον Παππά και τα κατάφερα
Ο Φαμπιάν Κοζέρ μίλησε για την καλή λειτουργία της Ρεάλ που της έδωσε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη δική του καλή εμφάνιση και άμυνα κόντρα στον Νίκο Παππά
Η Ρεάλ επικράτησε καθαρά και με σχετική ευκολιά του Παναθηναϊκού με τον Κοζέρ να έχει κάνει πολύ καλή εμφάνιση τόσο επιθετικά όσο και πάνω στον Νίκο Παππά που τον εγκλώβισε στους 6 πόντους (2/4 σουτ) και 2 λάθη.
Ο Γάλλος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε τα εξής:
«Κάναμε πολύ καλή δουλειά για 40 λεπτά, ήμασταν επιθετικοί από την αρχή, ειδικά στην άμυνα. Βρήκαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα κι επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά βρήκαμε λύσεις στο 2ο μέρος και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη. Νιώθω καλά, ήμουν επιθετικός από την αρχή στην άμυνα, ειδικά στον Παππά, ήταν η… αποστολή μου να τον σταματήσω».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»