Για ακόμη μία φορά ο Ντιέγκο Μπίσεβαρ είναι ο παίκτης που δίνει τη λύση στον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά πέτυχε ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ στο 11ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Λουτσέσκου.
Ο Μπίσεσβαρ έκανε εξαιρετική κίνηση από αριστερά και με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών, σημειώνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ. Και αυτό στην Κρήτη, κόντρα σε ομάδα του Ηρακλείου (σ.σ. είχε σκοράρει στην εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα)!
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επέστρεψε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μόλις μία εβδομάδα μετά το εξιτήριο που πήρε με τους γιατρούς να κρίνουν πως είναι και πάλι αναγκαία η νοσηλεία του.