Μόντριτς σε Νεϊμάρ: Σε περιμένουμε στην Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Νεϊμάρ έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά από μια μακρά απουσία εξαιτίας τραυματισμού στην νίκη με 2-0 απέναντι στους Κροάτες στο Anfield, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο
Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, κάλεσε τον Νεϊμάρ να αγωνιστεί μαζί του την ισπανική ομάδα, κατά την παραδοσιακή ανταλλαγή φανέλας, μετά την ολοκλήρωση του διεθνή φιλικού ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κροατία.
Ο Νεϊμάρ έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά από μια μακρά απουσία εξαιτίας τραυματισμού στην νίκη με 2-0 απέναντι στους Κροάτες στο Anfield, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο.
Ο Νεϊμάρ ο οποίος έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί ΣΖ με το ποσό ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ, αντάλλαξε φανέλες με τον Μόντριτς μετά το παιχνίδι και το βίντεο μεταδόθηκε στο Twitter από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας. Εκεί ο Μόντριςτ φαίνεται να λέει στον Νεϊμάρ « «Σε περιμένουμε», προκαλώντας το χαμόγελο του Βραζιλιάνου.
Η ισπανική εφημερίδα Marca ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, Νεϊμάρ Sr, είπε στην Παρί ΣΖ ότι ο γιος του ήθελε να φύγει, λέγοντας ότι συναντήθηκε με παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης τον Δεκέμβριο.
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του προσπάθησε να αποκτήσει τον Νεϊμάρ πριν φτάσει στην Μπαρτσελόνα το 2013 και επανέλαβε την επιθυμία του να φέρει τον Βραζιλιάνο στην ισπανική πρωτεύουσα.
Ο Νεϊμάρ σημείωσε 28 γκολ και έδωσε 16 ασίστ σε 30 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες στην πρώτη του σεζόν για την Παρί ΣΖ, προτού τραυματιστεί στον αστράγαλο στις 25 Φεβρουαρίου.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»