Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε στην 3η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-1 επί της ουραγού Μάλαγας, για την 32η ημέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, με τέρματα του Ίσκο στο 25΄ και του Καζιμίρο στο 67΄.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Ρολάν. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν άφησε στη Λεβάντε το περιθώριο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της και με τρία τέρματα από τους Κορέα (33΄), Γκριζμάν (48.) και Τόρες (77΄) παρέμεινε σταθερά στη 2η θέση της κατάταξης με 71 βαθμούς, ενώ η ηττημένη βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 32ης αγωνιστικής της La Liga είναι τα εξής:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»