Ουζουνίδης: «Το μέλλον του Παναθηναϊκού κρίνεται τον Ιανουάριο»
Καθοριστικό για το μέλλον του Παναθηναϊκού θεωρεί το μήνα Ιανουάριο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των «πρασίνων», με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, τόνισε ότι μέσα στον τρέχοντα μήνα θα κριθούν πάρα πολλά στο «τριφύλλι», ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν κι άλλες αποδεσμεύσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ τόνισε πως οι παίκτες που θα μείνουν στο ρόστερ θα τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι.
Καθοριστικό για το μέλλον του Παναθηναϊκού θεωρεί το μήνα Ιανουάριο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των «πρασίνων», με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, τόνισε ότι μέσα στον τρέχοντα μήνα θα κριθούν πάρα πολλά στο «τριφύλλι», ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν κι άλλες αποδεσμεύσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ τόνισε πως οι παίκτες που θα μείνουν στο ρόστερ θα τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι.
«Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο πρέπει κανονικά να φέρουμε τουλάχιστον δύο επιθετικούς και έναν χαφ. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις. Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα» απάντησε στο ερώτημα εάν θα γίνουν κι άλλες προσθήκες πλην αυτής του Οικονόμου, ενώ συνέχισε: «Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα κριθούν τα πάντα ως προς την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και το μέλλον του συλλόγου».
Αναφερόμενος στους νεαρούς παίκτες που είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιεί είπε: «Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα με τα νέα παιδιά. Η συμμετοχή τους θα είναι οδηγός. Αν βρεθεί κάποιος επενδυτής θα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση, αυτή την στιγμή όμως αυτό που έχω ενημερωθεί είναι το μπάτζετ να είναι όχι σαν Παναθηναϊκός, αλλά σαν ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της. Για να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις».
Ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα σε αυτή την δύσκολη περίοδο: «Όταν αγαπάς κάτι, στέκεσαι δίπλα του στις δυσκολίες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όπως και να είναι, είναι ο Παναθηναϊκός. Εδώ θα δείξουν πραγματικά ποιοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Στα δύσκολα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη η αγάπη».
Παραδέχθηκε ότι «το νταμπλ του 2010 ήταν η αρχή της καταστροφής της ομάδας και το κύπελλο που κατάκτησε αργότερα ήταν η συνέχεια της καταστροφής του», ενώ για το δικό του μέλλον σχολίασε:
«Πολλοί λένε ότι μου κάνει κακό που συνεχίζω. Δεν θα συμφωνήσω. Για μένα είναι μία εμπειρία. Όταν θα φύγω και καθήσω ήρεμα να σκεφτώ, θα με βοηθήσει πολύ για το επόμενο βήμα. Σέβομαι πολύ αυτή την ομάδα, δεν θα πω ότι ήμουν Παναθηναϊκός από μικρός, όσο είμαι εδώ θα προσπαθήσω για το καλύτερο.
Είμαι από μέσα μου έτοιμος να τα δεχθώ. Γι’ αυτό δεν λυγίζω όπως κάποιοι άλλοι. Είμαι έτοιμος για χαστούκια όπως αυτά στον ΠΑΟΚ και στη Λαμία. Όταν αγαπάς τον Παναθηναϊκό, είσαι μαζί του και σε αυτές τις στιγμές. Θέλω να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την Κυριακή. Θα του δώσουμε χαρές, αλλά θα δεχθούμε και χαστούκια. Να έρθουν να είναι κοντά μας».
Αρνήθηκε, τέλος, ότι υφίσταται θέμα επιστροφής του Σισέ: «Όχι, δεν υπάρχει. Τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πάρα πολλά, αλλά, όπως είναι η ομάδα, δεν μπορούμε να πάμε σε τέτοιες επιλογές. Είναι ένας παίκτης που δέθηκε με τον κόσμο. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε».
Για το τι περιμένει στη συνέχεια: «Το καλοκαίρι μας ζητήθηκε κάτι, το κάναμε. Στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Τώρα αλλάζει ξανά. Κάθε βδομάδα αλλάζει. Οι παίκτες που είχαμε δεν ήταν κακοί. Όμως στην ουσία δεν τους είχαμε. Ήταν μόνο το σώμα τους εδώ. Δεν τους κατηγορώ, επαγγελματίες είναι. Όμως, όπως είναι η κατάσταση, προτιμάμε να έχουμε παίκτες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».
in.gr
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442