Πλούσιο το συναυλιακό πρόγραμμα της Τεχνόπολης φέτος, με δεκάδες αγαπημένους -στο κοινό- καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στην open air σκηνή της για τις μεγάλες καλοκαιρινές τους συναυλίες στην Αθήνα.
Ο επόμενος καλλιτέχνης που δίνει ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό στο Γκάζι είναι ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.
Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια, αλλά και τη μουσική του, έρχεται στην Τεχνόπολη την Παρασκευή 23 Ιουνίου με παλιά αλλά και νέα τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο Κατάστρωμα.
Το live πάρτι του Κωστή Μαραβέγια θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.
Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο Προπώληση εισιτηρίων: – στο εκδοτήριο της TICKET SERVICES Πανεπιστημίου 39, Αθήνα – στα καταστήματα Public Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι Τηλ.: 213 0109300, 213 0109324
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας