Αγαπημένες σκηνές του σινεμά στα τρέιλερ του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Από αγαπημένες σκηνές του παγκόσμιου σινεμά εμπνέονται τα τρέιλερ του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 13 Νοεμβρίου. Τα τρέιλερ έχει σκηνοθετήσει ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος (Suntan).
Από αγαπημένες σκηνές του παγκόσμιου σινεμά εμπνέονται τα τρέιλερ του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 13 Νοεμβρίου.
Βασικό Ένστικτο, Pulp Fiction και Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα τρέιλερ του Φεστιβάλ που μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε νέες ιδέες.
Τα τρέιλερ έχει σκηνοθετήσει ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος (Suntan).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας